Hvem er vi

Hvem er vi?

De daglige medarbejdere, du vil møde ved Q10-Solution, består af Jim, Majken og Morten.

Ud over dem er der en del i vores mentorkorps, ambassadører, projektgrupper samt vores psykologer, som kun er på stedet periodisk.

Morten er ejer og vejleder ved Q10-Solution.

Han er manden bag udviklingen af Q10-Solutions metode og har med kurser, workshops og foredrag praktiseret metoden i flere år med stor succes, både for borgere i kommuner og på ledelsesniveau.

Et fælles mål for alle hans kurser er at gøre den enkelte til sin egen leder i levet liv.

Han omtales som den danske Tony Robbins, og kan med sin direkte og umiddelbare tilgang gøre meget komplicerede ting enkle og forståelige.

Han har en bred menneskelig såvel som faglig baggrund fra flere brancher og er uddannelses-, erhvervs- og karrierevejleder.

Han har en terapeutisk uddannelse som skyggevejleder og elsker at gøre hjernen til en positiv aktør.

Han har i mange år haft tilknytning til Forsvaret som leder og elsker at blive mudret fra tid til anden samt at sejle i hurtige både.

Majken er chefsekretær og kommunikationsansvarlig.

Hun har en bred faglig baggrund, blandt andet fra Frankrig og Tyskland.

Hun er virksomhedes sjove “voksne”, som sikrer, at alle popcorn- hjernernes idéer bliver ført ud i livet.

Jim er vejleder ved Q10-Solution.

Han er en faverig person med let til et grin.

Rent fagligt har Jim mange års erfaring som leder og chef for flere store virksomheder i Danmark, hvor han har arbejdet med ledelse, organisation, drift, psykisk arbejdsmiljø, værktøjer til håndtering af stress, risikoanalyser og kvalitetssikring.

Han har brugt mange år på at dygtiggøre sig i at hjælpe mennesker, der kommer galt afsted, hvilket betyder, at han til enhver tid kan fixe et brækket ben med lidt tape og nogle elastikker.

Jim er en rigtig god person at bruge, hvis man gerne vil nå arbejdsmarkedet enten via job eller uddannelse. Han ved, lige hvordan du skal “sælge” dig selv for at nå dit mål.

  Tilmeld nyhedsbrev
NYHEDSBREV

Få spændende nyheder direkte i din indbakke

Jeg godkender betingelser
  Tilmeld
* Afmeld nemt igen
×