"Alt kan lade sig gøre, selv det umulige - det tager bare lidt længere tid."

Erhvervsnetværk

Et godt netværk er et, hvor man hjælper hinanden.

– hvor man bliver boostet med energi, hvor man bliver inspireret og udfordret. 
Vi ved, hvor vigtigt det er at kende nogen, der kender nogen…

Om man er selvstændig, ansat eller ledig, er behovet det samme – det er godt at have et netværk.
Vi ved, hvor meget vores netværk har gjort for os. Hvor meget vi har fået hjælp til at få sparring, ideer og kontakter, der har ført til samarbejde og udvikling.

Vi tror på, at vi som mennesker vokser, når vi giver til andre, men også når vi modtager af andre.
Vi har mange gange oplevet, hvor givtigt det er at forære andre tid og tanker – det kommer tusindfold igen. Såvel direkte som indirekte.

Vi ved, at hvis vi skal blive gode, så skal vi have nogle at “spille bold” med. Nogle der kan lytte, spørge og komme med svar.
At mangfoldigheden i en gruppe er medvirkende til, at vi får nye perspektiver, ser verden anderledes og derfra kan se nye ting og muligheder.

Hele vores virksomhed er funderet på at hjælpe andre med at blive den person, de selv holder mest af – at de dyrker deres potentiale. Derfor har vi skabt vores netværksgruppe med et helt særligt setup.

Når vi giver til andre…

Vi har skabt en platform for deling af viden. Et sted, hvor du og andre kan få rejst jeres tanker og meninger, og hvor man kan få vendt og drejet sine ideer og udfordringer. Det kan være alt fra, hvordan højner jeg arbejdsmoralen, til jeg tænker at starte et firma. Eller jeg skal skifte job, eller jeg er blevet fyret, og ved ikke, hvad jeg skal – og så videre.
Det er kun os selv, der sætter begrænsningen i forhold til, hvilke emner vi vil rejse i vores fælles rum.

 
Nonprofit

Vi går op i vores CSR-profil, og derfor er Netværksgruppen en nonprofit-afdeling af Q10-Solution. Det betyder i praksis, at det medlemskontingent, du betaler for at deltage i gruppemøder, kun går til dækning af reelle udgifter, såsom forplejning i form af mad, kaffe, te, vand, frugt samt leje af lokale.
Overskuddet vil blive overført til en velgørende organisation, fx Mændenes hjem, Kvinders hjem, Veteraner eller andre værdigt trængende.
Noget vi i fællesskab bestemmer på årets sidste møde.

 

 

Hvad får vi ud af det?

I virkeligheden flere ting.
Vi brænder for mennesker, der lykkes, hvorfor vi også gerne vil udbygge vores netværk.

Samtidig sætter vi social ansvarlighed højt, og derfor tilbyder vi vores erhvervsnetværk løsninger inden for rekruttering i forhold til vores kursister.

Vi ved, at rekruttering både er tidskrævende og dyrt, og da vi på baggrund af vores kurser opnår et indgående kendskab til vores kursister, stræber vi efter at skabe et optimalt match mellem kursistens ønsker, motivation og kompetencer og virksomhedens behov for arbejdskraft nu og i fremtiden. Derfor stræber vi efter at etablere samarbejde med mange forskellige virksomhedstyper, brancher og erhvervsforeninger.

Q10-Solution kan derfor fungere som den hurtige vej mellem dig og din fremtidige medarbejder.

Ønsker dit firma at være en del af samarbejdet med Q10-Solution, så tøv ikke med at kontakte os for mere information.

Alt det praktiske

Q10-Netværksgruppe afholder fysiske møder ca. 6 gange årligt i tidsrummet 17 – 21.
Møderne faciliteres typisk af Q10-Solution, som ligeledes vælger aftenens emne, medmindre der er indkomne ønsker fra medlemmerne.

I første omgang vil gruppen bestå af ca. 25 medlemmer og et miks af kommuner, erhvervsliv og privatpersoner, men vi ser på mulighederne for at udbygge.

Møderne vi foregå i hovedstadsområdet (nærmere adresse kommer)
Der vil blive serveret en lækker sandwich, kaffe, te, vand, frugt og snacks.

Prisen er endnu ikke fastlagt, men vi sigter efter at alle kan være med – og husk, overskuddet går til værdige trængende. 

Hvis du gerne vil med når vi går i luften, så abonnerer på nyhedsbrevet nederst i højre hjørne, og du vil modtage information.

  Tilmeld nyhedsbrev
NYHEDSBREV

Få spændende nyheder direkte i din indbakke

Jeg godkender betingelser
  Tilmeld
* Afmeld nemt igen
×