"Alle døre er åbne når først du forstår dig selv" - Morten Schebye
"Alle døre er åbne når først du forstår dig selv" - Morten Schebye

Vi kan jo sagtens påstå, at vi er fantastiske…

…derfor har vi bedt vores tidligere kursister om at bedømme vores kursusforløb.

Se anmeldelser fra vores tidligere kursister herunder

Sara

Jeg har deltaget i et forløb hos Q10, hvor Morten Schebye var kursusansvarlig. Mit formål med at deltage i kurset var, at blive psykisk stærk igen efter et større sammenbrud, så jeg igen kunne varetage job samt eventuel uddannelsesstart. Da jeg startede hos Morten lå mit selvværd på et meget lille sted, og jeg havde en enorm angst for at træde ud i det ukendte. Hvad enten det var et nyt sted, et nyt rum, nye mennesker osv.

Igennem de 4 uger jeg tilbragte på kurset sammen med Morten og de andre kursister lærte jeg meget mere om mig selv, end jeg nogen sinde havde turdet drømme om. Når jeg tænker tilbage er der særligt en øvelse som har sat sine spor hos mig og min hverdag.

I dag har jeg troen på mig selv, jeg er ikke længere helt så bange for at stå ved hvem jeg er og jeg er bestemt heller ikke bange for det ukendte. Jeg er for nyligt diagnosticeret med borderline, og trods dette føler jeg stadig der er en plads til mig ude på arbejdsmarkedet. Jeg ved at det skyldes at kurset hos Morten, har givet mig en indre styrke til at håndtere livets udfordringer med en vished om at jeg kan fordi jeg vil!

Sara Stub Jørgensen, 22, Ringsted

“At forstå at det er een lille tanke – ikke tusinde, men kun een.
Det er fantastisk”

Morten Schebye har givet mig en meget bedre forståelse af mig selv og min opfattelse af andre hvor jeg tidligere er gået i modstand.

I sensommeren 2020 mødte jeg Morten. På det tidspunkt var mit positive livssyn på et lavere niveau. For mig betød det at jeg så negativt på mange af de udfordringer som jeg mødte. Ikke mindst havde en stærkere modstand på de mennesker som jeg enten ikke bryder mig om eller som jeg troede ville mig det dårligt. 

Morten og jeg havde en hel eftermiddag sammen, hvor der blev talt om mange ting – Morten formåede at give mig en del redskaber at arbejde med. 

Det Morten kunne give mig var bl.a. evnen til at kunne se ind i sig selv og lære at forstå sig selv bedre – ikke mindst forstå vores skyggesider. 

Morten får min varmeste anbefaling og absolut en investering man bør give sig selv 

De bedste hilsner
Adrian Durrani

Anmeldelse af Q10 Solution forløb

Før mit forløb hos Q10-Solutions havde vi skabt synlige forretningsmæssige resultater i vores afdeling. Den ene succes efter den anden havde bragt virksomheden til et nyt niveau. Men det var skabt på et ikke bæredygtigt grundlag med skyggesider for både medarbejdere og mig selv.

Folk begyndte at undre sig og jeg måtte hele tiden forsvare den måde vi arbejdede på. Jeg hørte om Morten fra en ledelseskollega der fortalte at det kunne skabe forandring at kigge dybt ind i sig selv og gøre det samme med teamet og de tætteste relationer.

Jeg kom til Q10 for at skabe en forandring hos mig selv som leder og jeg blev ledt i retningen af først og fremmest at skabe min egen forandring. Hvad jeg ikke vidste var at jeg startede en markant forandringsproces der ret hurtigt viste sig positiv for mig selv personligt, privat og ikke mindst som leder.

”Grav dybere Jacob, bliv ved med at spørge dine relationer indtil du når ind til kernen af hvordan de har det”. Forløbet bestod altid af ”opgaver” som jeg fik med hjem efter samtalerne i Smørum. Og jeg arbejdede benhårdt på at forstå mig selv, på at se andre der hvor de var og på at skabe en hårdt tiltrængt forandring for mig hjemme og på arbejdet.

Det var i virkeligheden nysgerrigheden, at være i situationen som menneske samt at finde ind til sig selv som drev mig frem i processen. Der var jeg i sandhed udfordret i en traditionel forretningskultur med fokus på faglighed, resultater og mindre fokus på følelser og det som dybest set driver os.

Jeg fik vendt min retning gennem forløbet hos Q10-Soluitions og jeg tog et aktivt ansvar for at skabe en personlig forandring. Derigennem skete forandringerne i samarbejdet med andre ret meget af sig selv.

Tak for et fantastisk forløb.

Jacob Ærenlund

Hej Morten

Hvis jeg skal sætte ord på nogle af mine tanker..

Du hjalp til at skabe klarhed og satte tankerne og tingene i perspektiv

Din evne til at stille de rette spørgsmål er unik og ikke at give svarene

Du er tillidsskabende og man føler sig godt til rette i dit selskab

Det kan være lidt ”angstprovokerende” at skulle tale om de forskellige emner, det evner du at løse på en rigtig god og tillidsfuld måde

Efter den første seance hos dig, glædede jeg mig virkelig meget til at få snakkene med dig i det gode frirum vi skabte sammen

Og så er du bare en super fyr samtidig og det hjælper selvfølgelig også 😊

Kh Ivan Schmidt

Kære Morten..

Jeg sætter virkelig pris på den indsats, du har lagt i vores coachingforløb, (ved det ikke altid har været nemt, smiler) og de fremskridt, jeg har oplevet i løbet af den tid, vi har arbejdet sammen. Det har været utroligt givende at få redskaberne til at håndtere udfordringerne i min hverdag på en mere rolig og forstående måde.

Vi har arbejdet en del med at informere foran mine ledere, at stå foran en forsamling har virkelig været en af de områder, hvor jeg har set de største forbedringer. Din støtte og vejledning har hjulpet mig med at opbygge mere selvtillid og være mere bevidst om min kommunikationsstil i disse situationer.

En af de mest gavnlige ting ved vores forløb har været muligheden for at se tingene fra forskellige perspektiver. Det har virkelig åbnet mine øjne for nye måder at tænke og handle på, og det har haft en positiv indvirkning på både mit personlige og professionelle liv.

Med venlig hilsen,

Preben Holm

Mie 29 år

Da jeg startede på Q10, havde jeg ikke de store forventninger til hvad det var jeg skulle.

Jeg har før været på de her “kurser” hvor det bare ikke har været nogen succes for mig, da jeg ikke føler at jeg får noget ud af det, da jeg ikke synes man tager nok hensyn til den enkeltes behov i forløbet. Det bliver tit og ofte monotont og kedeligt, som er det læst op fra en eller anden plan kommunen har lagt.

Så forventningerne de var sådan ca. lig nul da jeg startede på Q10.

Den første dag mødte jeg ind med indstillingen at det nok blev det samme “lort” som det plejer at være. Men blev mere end glædelig overrasket for det viste sig at den ene af de “undervisere” vi havde (Morten Schebye) han var ikke ligesom alle de “andre”, han havde vendt det hele på hovedet.

Så Morten har simpelthen gjort alt man menneskeligt kan og mere til. Jeg vil aldrig kunne takke ham nok for det han har givet mig, da han har hjulpet mig mere end noget andet.

Morten har givet mig min selvtillid og mit selvværd tilbage.

1000, 1000 Tak Morten.

Kh. Mie Løve

Herunder supplerende skrivelse fra Mies kæreste Jacob

 

Hej Morten,

Til at starte med vil jeg gerne til at starte med sige TAK!

Morten du har givet mig min kæreste igen.

Det er ikke nogen hemmelighed at Mie har og har haft det rigtig svært.

Da hun mødte oppe på Q10 var det med indstillingen “SIKKEN NOGET BULL SHIT!”

Men skal ellers nok love for at du fik vendt den indstilling om, og det var du hurtig til!

Det gik fra “Bull shit” til lystig fortælling om hvad du nu havde fundet på af tosset påfund til at presse hende lidt.

Gradvis som hun havde flere og flere dage ved dig, har jeg kunnet mærke hvordan Mie er begyndt at få overskud, større selvtillid og selvværd, det er en Mie jeg ikke har set i lang, lang tid.

Jamen ved slet ikke hvordan jeg skal starte. Det der var en tom “zombie skal” det er blevet til den Mie jeg kender, en pige med mod på tilværelsen og masser af gå på mod.

Morten du skal af hele hjertet have tak, 1000, 1000 tak, jeg er dig evig taknemmelig.

De bedste, bedste hilsner Jacob Pedersen.

 

” Jo mere vi holder på vores maske, jo mere mister vi os selv
– når du først har mistet dig selv, så har du mistet det mest dyrebare, du har.”

Sefira 
Morten har hjulpet mig rigtig meget med mit stress og selvværd. I løbet af de kurser jeg var på hos ham, gav han rigtig mange gode redskaber som man kan bruge i sin hverdag for at få styr på sine ting.
Jeg har fået afklaret nogle ting og er mere sikker omkring mig selv end da jeg startede. Det har haft rigtig stor effekt på at komme videre, at det lige præcis var Morten jeg var til kursus hos.
Jeg havde kun hørt positive ting om ham, og jeg kan rolig sige det samme som alle andre. Han ved hvordan man håndterer mennesker præcis som de er. Det er noget af det der har haft mest effekt på min hverdag, og mine kursusforløb hos Morten.
Sefira Henriksen

Lisbeth – mor til 2

Hej Morten,

Selvfølgelig vil jeg hjælpe dig, altid, du har utallige gange kommet mig til undsætning så nu er det tid til at jeg kan hjælpe dig.

Det jeg har fået ud af, at du hjalp mig er mere end én ting.

Du gav mig redskaber til at komme videre, du gav mig nogen “opgaver” der bestod i at tænke tilbage på mine stærke sider.

Selv om jeg tvivlede på at jeg havde sådan nogen sider, fik vi gravet dem frem alligevel.

Du lærte mig at bruge mine stærke sider, mine lys, kaldte du dem, når jeg blev bange eller nervøs, eller var havnet i en situation jeg ikke følte jeg selv var herre over.

Med Venlig Hilsen

Lisbet Sørensen


Daniel – har været på kursusforløb samt personligt terapiforløb

Jeg har været til et længere kursusforløb kaldet skyggevejledning.
Et kursus hvor man kort sagt lærer at meditere og at kigge dybt ind i ens selv.

Dette kursusforløb har hjulpet mig meget til at styre eventuelle voldsomme reaktioner, fremprovokeret af andre.
Kurset har påvirket mig til at blive mere afslappet og roligere på et generelt plan.

Alt i alt har skyggevejledningen og Morten Schebye hjulpet mig langt hen af vejen, og har haft en stor effekt, og gjort mig til den roligere person jeg er i dag.

Med venlig hilsen

Kursist, Daniel Aghdami


Cecilia – ung mor til 3, hvoraf den mindste er synshandicappet

Hejsa

Jeg mødte Morten Schebye første gang på Q10’s to-ugers kursus.

Det tidspunkt jeg startede vidste jeg ikke hvad jeg skulle (uddannelse – red.), havde også selv mange indre kampe med mig selv. Ingen uddannelse, skoletræt, tæt på stress og mange andre udfordringer.

Mit første indtryk af Morten var rigtig godt, tænkte her er en mand som faktisk vil hjælpe os, en der brændte for sit arbejde. 

Idag går jeg på HF, har fået styr på mit liv og tror mere på mig selv, alt dette kan jeg takke Morten for.

Han er grunden til jeg er her hvor jeg er i dag, hvis det havde været nogle af de andre på Q10 der havde været lærer for mig, så tror jeg ikke jeg ville have noget så langt.

Hilsen Cecilia Lea Cavagnaro Jonsén……

  Kan vi friste med et nyhedsbrev?
NYHEDSBREV

Vær bland de første som får adgang til særlige events og tilbud

Jeg godkender betingelser
  Tilmeld
* Afmeld nemt igen
×