"Alt kan lade sig gøre, selv det umulige - det tager bare lidt længere tid."

Persondatapolitik

Q10-Solution udsender regelmæssigt et nyhedsbrev for dig, som interesserer dig for bl.a. personlig udvikling, business, karriere, netværk og arbejdsmarked mv.

Vi behandler din mailadresse fortroligt. Nyhedsbrevet kan afmeldes når som helst og med et enkelt klik. Når du tilmelder dig Q10-Solutions nyhedsbrev, accepterer du vores persondatapolitik, som kan læses herunder.

PERSONDATAPOLITIK

Personoplysninger
Vi beskytter dit privatliv og deler intet med tredjepart ud over Mailchimp og Google Analytics.
Alle personlige oplysninger, der tilgår Q10-Solution, behandles fortroligt. Oplysningerne er tilgængelige for den internetansvarlige, og vi opsamler kun de oplysninger, vi har behov for.

Hvilke oplysninger opsamler vi?
I forbindelse med tilmelding til Q10-Solutions nyhedsbrev registreres din e-mailadresse samt dit fornavn. Du kan også vælge at angive dit efternavn. Din e-mailadresse anvendes til at sende dig vores nyhedsbrev, og dit fornavn benyttes til at personliggøre disse nyhedsbreve. F.eks. “Kære Lene.”
Derudover indsamles statistik over anvendelsen af nyhedsbrevets indhold. Denne information deles ikke med andre.
Alle tilmeldte har adgang til selv at opdatere stamoplysninger – og nyhedsbrevet kan afmeldes med et enkelt klik. Det foregår i bunden af nyhedsbrevet.

Hvor længe opbevares oplysningerne?
Oplysningerne gemmes, så længe du er tilmeldt nyhedsbreve fra Q10-Solution. Framelder du dig, slettes dine oplysninger, og du vil ikke høre yderligere fra os.

Samkøring af data
Vi samkører eller deler ikke persondata med tredjepart.

Beskyttelse af dine data
Kun personer hos Q10-Solutions administration har adgang til at se listen over abonnenter og til brugsstatistikker.
Data opbevares og håndteres hos Mailchimp, som er en af verdens største udbydere af transaktionelle e-mailtjenester. Virksomheden er amerikansk, men selvcertificeret i forhold til Privacy Shield.
Man vil aldrig kunne garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Informeres vi om et eventuelt hackerangreb, som involverer personoplysninger relateret til Q10-Solution, har vi procedurer for at anmelde dette til Datatilsynet, samt informere alle implicerede parter. Dette sker indenfor 72 timer.
Fordi vi benytter en tredjepart som databehandler, skal du være opmærksom på, at du, når du tilmelder dig Q10-Solutions nyhedsbrev, også accepterer Mailchimp / Mandrill’s privatlivspolitik (https://mailchimp.com/legal/privacy/) samt vilkår (https://mailchimp.com/legal/terms/ ).

Ret til indsigt, indsigelse og sletning
I henhold til persondataloven har du som forbruger ret til indsigelser mod og indsigt i Q10-Solutions behandling af dine opgivne oplysninger. Ønsker du indsigt i disse, skal du skrive til kontakt@Q10-Solution.dk fra den e-mailadresse, du er tilmeldt Q10-Solutions nyhedsbrev med. Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du selv gøre dette fra bunden af nyhedsbrevene. Framelder du dig, sletter vi dine oplysninger.

Bemærk venligst, at behandlingstiden for din henvendelse kan være op til 3 hverdage.

Dataansvarlig
Q10-Solution

  Tilmeld nyhedsbrev
NYHEDSBREV

Få spændende nyheder direkte i din indbakke

Jeg godkender betingelser
  Tilmeld
* Afmeld nemt igen
×