"Alle døre er åbne når først du forstår dig selv" - Morten Schebye
"Alle døre er åbne når først du forstår dig selv" - Morten Schebye

“Du er det bedste værktøj til at forstå verden omkring dig. De andre er kun kilden til at du ser mere af dig selv.”

Kender du det – at sidde til et foredrag og ønske, at det var lige præcis din problemstilling, der kunne komme fokus på? Det er lige det, der er muligt, i et dynamisk foredrag.

Morten tager udgangspunkt i et ønsket emne, og foredraget tager form efter de input, som tilhørerne bringer op undervejs. Det kan være spørgsmål, problemstillinger eller kommentarer. Eksempler på emner er:

Parforhold

– Hvorfor vælger vi den, vi gør, hvorfor vælger vi altid den samme type, og hvorfor ender det med, at vi bruger så meget tid på at ændre den anden? Og ikke mindst, hvordan forandrer vi det, hvis vi ønsker at være sammen med den partner?

Samarbejde på arbejdspladsen

– Hvordan møder vi hinanden, og hvorfor bruger vi så meget tid på ikke at lytte til det, de andre siger?Hvordan kan lederen med enkle metoder styrke samarbejdet og højne trivsel og produktivitet?

Forældre og børn

– Hvordan styrker vi vores børn bedst uden at miste os selv? Kan man være en god forælder, samtidig med at man ikke kun er der for sit barn? Hvad skal der til, og hvad ligger til grund for, at det kan være så svært at sætte grænser?

Et dynamisk foredrag er et foredrag, hvor man mere er deltager end tilskuer.

Stedet, hvor man kan tage sit eget liv og oplevelser derfra med ind i aftenens emne.

Morten elsker at åbne op for sin meget fyldige værktøjskasse og lade aftenens event udvikle sig. Han kan med sin humoristiske tilgang dele mange oplevelser fra eget liv, også når livet slår sine knuder.
Han holder ikke noget af sig selv tilbage, for som han selv italesætter det: “Ægte mennesker skjuler ikke noget – accepter og stå ved dig selv, med alt det du er.” Han tror på, at vi som autentiske mennesker kan opnå fantastiske ting. 

Flere har udtalt, at de er blevet overraskede over, hvor hurtigt de selv har turdet tale frit og oprigtigt, når de har været på en af Mortens events. Men det er netop nøglen – når vi lærer at være os selv, føler vi ingen uro, og så begynder vi også at høre og favne andre.    

Du kan læse mere om Morten her

  Kan vi friste med et nyhedsbrev?
NYHEDSBREV

Vær bland de første som får adgang til særlige events og tilbud

Jeg godkender betingelser
  Tilmeld
* Afmeld nemt igen
×