"Alle døre er åbne når først du forstår dig selv" - Morten Schebye
"Alle døre er åbne når først du forstår dig selv" - Morten Schebye

“Vil man lave forandringer til det bedre, så skal man gøre det sammen med andre – fælleskabet er altid stærkest”

Teamet
Vi er samlet med vores passion omkring det at hjælpe andre til at skabe det gode liv.

Vi tror på, at det gode liv kommer af sig selv, når vi har os selv med. Når vi møder verden uden masker, og når vi står et sted, hvor vi selv vokser, hver gang vi hjælper andre til at vokse.

Vi tror på, at det er det rigtige – for den enkelte, for samfundet og for fremtiden.

De daglige medarbejdere, du vil møde ved Q10-Solution, består af Camilla, Majken, Pil, Birger og Morten.
Ud over dem har vi en række af fantastiske samarbejdspartnere med specialer, som vi efter behov inddrager på vores kurser.

Morten er skaber og ejer af Q10-Solution.

Han er manden bag udviklingen af Q10-Solutions metode og har med kurser, workshops og foredrag praktiseret metoden i flere år med stor succes, både for borgere i kommuner og på ledelsesniveau.

Morten har over de mange år, han har været sammen med mennesker, som leder, som far, ægtemand, søn og bror, altid haft en nysgerrighed omkring menneskelig adfærd. Helt fra han var stor dreng, han har været nysgerrig på, hvorfor mennesker gør, som de gør.
Han studerede adfærden, specielt når den disharmonerende med det, der blev sagt.

Tilbage i 2013 sammensatte han sin viden fra eget liv og uddannelser med alle de teorier, han havde samlet fra historien, filosofien, psykologien, fysiologien, antropologien, hjerneforskningen mv. og skabte Q10-Solutions metode.
En metode der i dag har hjulpet mange til et liv uden stress, angst, depression og PTSD – og et liv der ikke styres af diagnose.

Morten er blevet omtalt som den danske Tony Robbins, og kan med sin direkte og umiddelbare tilgang gøre meget komplicerede ting enkle og forståelige.
Han elsker at gøre hjernen til en positiv aktør, og under titlen “Slip din mentale håndbremse” som et gennemgående tema for alle hans kurser er, at gøre den enkelte til herre sit eget liv.

 

Morten kan kontaktes på:
Morten@q10-solution.dk
31 61 00 82

Majken er chefsekretær og kommunikationsansvarlig.

Hun har en bred faglig baggrund, blandt andet fra Frankrig og Tyskland.

Hun er virksomhedes sjove “voksne”, som sikrer, at alle popcorn-hjernernes idéer bliver ført ud i livet. Majken deler samme følelse som øvrige medarbejdere ved Q10-Solution, at der ikke findes større glæde end at se andre lykkes.

Majken kan kontaktes på:

Majken@q10-solution.dk

Birger er presse- og medieansvarlig.

Birger er lige som alle andre ved Q10-Solution passioneret for, at mennesker lykkes, hvilket i 2018 førte ham til at uddanne sig hos Q10-Solution, hvor han bestod Mental Transformation Facilitator-uddannelsen.

Han har gennem sit aktive liv bl.a. været tilknyttet Forsvaret i 18 år samt i 25 år været kameramand hos Danmarks Radio.

Birger elsker, at livet skal være let, legende og helst en dans, hvilket han ved enhver given lejlighed praktiserer – en tilstand, vi alle kan lære af.

Birger kan kontaktes på:

Birger@q10-solution.dk
21 69 19 58

  Kan vi friste med et nyhedsbrev?
NYHEDSBREV

Vær bland de første som får adgang til særlige events og tilbud

Jeg godkender betingelser
  Tilmeld
* Afmeld nemt igen
×