"Alt kan lade sig gøre, selv det umulige - det tager bare lidt længere tid."

Skyggevejledning

Dine skygger er det, der stopper dig

– stopper dig i at stå ved dig selv og stopper dig i at være fantastisk
 

Når livet slår knuder, eller slet og ret ender med at stå stille, er der behov for en hjælpende hånd for at komme videre.

Skyggearbejde er et af de stærkeste værktøjer til forandring. At arbejde med dine skygger vil give dig en uvurderlig oplevelse af dig selv og dine egne styrker. Al vækst starter, når du stopper med at lade andre diktere, hvordan du skal leve.

Når du arbejder med dine skygger, vil du:

  • blive bedre til at håndtere konflikter og lære at sætte grænser
  • få større karisma
  • højne din selvkærlighed
  • turde udleve drømme

– og vigtigst af alt giver skyggearbejde dig en helt grundlæggende forståelse for

  • hvorfor vi mennesker gør, som vi gør
  • hvad der blokerer os, og hvad der skal til for at få mere af det, vi gerne vil have.

Forstå, hvad du flygter fra

Du vil opleve at komme til at kende sider af dig selv, som du ikke vidste, var en del af dig, og som du har forsøgt at flygte fra hele dit liv!

Men det, du ikke vil være, vil ikke lade dig være…og så kommer vreden, sorgen og frustrationerne, som i sidste ende fører til angst, stress og depression – som vi fortsat forsøger at skjule for andre, såvel som os selv.

Via skyggevejledning vil du lære dig selv at kende, både det mørke såvel som alt det lyse – det gælder om at lade maskerne falde og være den, du er, i det du er. 

Den viden, du erhverver dig på baggrund af vores samtaler, vil skabe permanente forandringer i dit liv

– både privat og karrieremæssigt.

At tage ejerskab for sit eget liv lyder som hårdt arbejde. Det er ikke tilfældet. Det er til gengæld hårdt arbejde at blive ved med at fortrænge de følelser, der presser sig på, for du kan ikke flygte fra dig selv. 
Det eneste, du opnår, er at blive meget træt.

Du vil opleve, at skyggesessionerne vil give dig ro. Ro og overskud. Og du vil opleve, at det, du tænkte ville være hårdt arbejde, pludselig er en gave fra dig selv, til dig selv.
Du vil opleve, at al den energi, du mente, at du manglede for at skabe en forandring i dit liv, faktisk kommer af det arbejde, du netop er påbegyndt ved at finde dine lyse og mørke skygger.

Og du vil opleve, at efterhånden som du begynder at se dig selv mere klart og hel, jo mere begynder du at se andre – at forstå andre. For du kan se dig selv i dem, og du ved pludselig lige præcis, hvordan de har det.

Her har du et helt unikt værktøj til at hjælpe andre uden fordomme – her kan du hjælpe dem med at vokse, uden det koster på din energi. Faktisk får du energi, når du gør det ved hjælp af skyggearbejde. 

Det er værktøjet, du kan bruge overalt i dit liv. Som kollega, partner, leder, forælder osv.

Skyggesessions kan foregå via Skype, Zoom eller Teams.

Vil du tage dig selv til det højeste niveau, så skal du overveje at uddanne dig på MTF-uddannelsen 

  Tilmeld nyhedsbrev
NYHEDSBREV

Få spændende nyheder direkte i din indbakke

Jeg godkender betingelser
  Tilmeld
* Afmeld nemt igen
×