"Alt kan lade sig gøre, selv det umulige - det tager bare lidt længere tid."

MENTAL TRANSFORMATION FACILITATOR

Udvidet skyggevejledningsuddannelse i teori og praksis

Til dig, der er nysgerrig på dig selv og brænder for at hjælpe andre

Måske er du socialrådgiver, underviser, coach, terapeut, vejleder, mellem jobs – eller du er leder, eller andet, hvor du hjælper mennesker med at kende og forstå sig selv bedre.

– Eller er du “bare” passioneret for at arbejde med din egen personlige udvikling og søger efter håndgribelige værktøjer samt praksismiljø til at afprøve og optimere dine værktøjer til forandring, så er Mental Transformation Facilitator noget for dig.

Hvad opnår du med Mental Transformation Facilitator-uddannelsen?

 • Du får teori samt værktøjer og praktisk træning, samt du kommer til at lære dig selv at kende på en helt unik måde, som du kan omsætte til at arbejde med andre.
 • Du vil lære at hjælpe andre til at udvikle sig på en måde, så energien bare stiger og stiger, og hvordan det også kan lade sig gøre, når vi arbejder med alt det, der normalt dræner.
 • Du vil komme til at mestre at finde og trække den røde tråd, og blive i stand til at slippe din egen mentale håndbremse og hjælpe andre til at slippe deres. Og du vil opleve, hvordan du står meget stærkere, når du kommer i balance med dig selv, og at du med den styrke kan hjælpe andre, uden at du brænder ud. 

Vi lægger stor vægt på den praktiske træning, og efter endt uddannelse vil du være godt klædt på til at arbejde med andre mennesker.

 

MTF-uddannelsen giver dig nogle stærke brugbare værktøjer 

 • Du vil lære, hvordan krop og sind arbejder/modarbejder dig i forhold til den situation, du selv befinder dig i.
 • Du bliver klædt på til at spotte, hvor andre arbejder med/modarbejder sig selv, samt at facilitere forandringen til det liv, den enkelte ønsker. 
 • Du vil forstå, hvorfor du gør, som du gør – og om det giver mening i forhold til det, du gerne vil, og du vil få en forståelse for, hvorfor andre gør, som de gør. 
 • Du bliver i stand til at vende modstand til ejerskab og udvikling.

Styring eller kontrol – hvad er forskellen?

Alt for ofte prøver vi at have kontrol med vores liv og omgivelserne omkring det.
Men kontrol er usikkerhed, man forsøger at styre.

Vi kender alle én, som siger: “Jeg er sådan en type, der altid gerne vil have kontrol med alting.” Det er også den person, som oftest får en livskrise på et tidspunkt. Af den simple årsag, at kontrol af andre er kontrol af dig selv. Alt du ikke vil stå ved, men som er i dig. Alt det, du drømmer om, men mener, ikke er for dig.

Styring derimod er noget helt andet. Styring er der, hvor du hele tiden har dig selv med. Der, hvor du er i ro og balance med dig selv, og hvor du har et energioverskud, som gør, at du kan navigere i den verden, du befinder dig i. Hvor du uden frygt har lyst til at udvide og udbygge din verden til et større og dejligere sted – helt uden brug af negativ energi.  

 

På MTF-uddannelsen vil du og efterfølgende dine klienter opnå:

 • Selvindsigt og selvaccept
 • Svagheder vendes til styrker
 • Mod til at være ægte
 • Øget energi
 • Følelsesmæssig stabilitet
 • Stress, depression, angst og traumereaktioner standses
 • Større kreativitet
 • Mindre fornægtelse
 • Færre konflikter
 • Mindre skyld og skam
 • Mere handling ift. ønskede forandringer
 • Lederskab for eget liv
 • Styrket arbejdstrivsel
 • Forfølge og udleve drømme og passioner
 • Optimering af dit parforhold

Uddannelsesforløbets opbygning 

Modul 1
Fokus på hjerne og krop, samt opstart på skyggevejledning i teori og praksis
 – Dannelse af skygge
 – Projektion
 – Roller og masker – konstrueret identitet
 – Gaven i skyggen

Modul 2
Skyggevejledning
 – Den mørke skygge
 – Hvordan arbejder du med skyggen i forhold til selvsabotage
 – Integration af skyggesider

Modul 3
MTF i praksis
 – Nonverbal kommunikation v/Pernille Slot
 – Workshop med eksterne

Modul 4 
Skyggevejledning fortsat
 – Den lyse skygge
 – Hvordan arbejder du med skyggen i forhold til drømme

Modul 5 
MTF i praksis
 – Elev-workshop med eksterne

Modul 6
Opsamling på diverse metoder mm. samt personlig evaluering

Praktisk om uddannelsen

 • 6 måneder
 • 6 moduler – inklusiv 2 workshops (arbejde med eksterne)
 • 85 timers undervisning
 • Forplejning (Indkvartering er ikke inkluderet)
 • Eksaminering: Du vil løbende blive vurderet i forhold til din progression i anvendelse af MTF. Afsluttes med et certifikat for bestået.
Tid og sted

Næste forløb starter 10. oktober 2020
Alle uddannelsesdage er i weekender og i tidsrummet 10-18.

Pris

28.000 kr. inkl. kaffe, te, frugt samt frokost.
(indkvartering er eksklusiv)
Betaling kan opdeles i 3 rater, hvilket anføres ved booking.

Tilmelding

Vil du sikre dig en plads, så tilmeld dig på mail til Majken.
Du vil efterfølgende modtage en mail med bekræftelse samt faktura.

Vi glæder os til at se dig.
Morten Schebye

61Days
4Hours
34Mins
5Secs

Hvad og hvem er bag MTF© 

Mental Transformation Facilitator (MTF) er skabt af Morten Schebye på baggrund af flere års arbejde med mennesker, der har haft svært ved at finde deres plads i livet, eller har oplevet og følt, at de altid var uheldige eller omgivet af drama.

Morten sammensatte i 2013 et forløb, som henvender sig til alle, der ønsker en forandring på arbejdspladsen og i privatlivet. Unge, voksne, ledige, medarbejdere, ledere, ægtefæller – alle med fællesnævneren, at de er mennesker.

Det viste sig meget hurtigt, at mennesker, som mistrives og er drænede for energi, ikke har brug for fred – som vi har tradition for at give dem. De har snarere brug for det modsatte – at blive guidet til at skabe en forandring, som giver mening for den enkelte, og dette med en høj grad af momentum. Af samme årsag er hans kurser meget dynamiske og altid tilpasset de enkelte deltageres behov.

MTF er sammensat af flere metoder og teorier, herunder metakognitiv terapi, Jungs skyggeteori, Appreciative Inquiry samt Cooperative Learning m.fl.

Morten har med sine 25 års tilknytning til Forsvaret arbejdet med ledelse, og har altid haft en passion for den psykiske del, herunder kamp- og krisepsykologi. Han har en baggrund som uddannelses-, erhvervs- og karrierevejleder, og har i den forbindelse særligt haft interesse for forandrings- og valgprocesser.

Morten er certificeret Skyggevejleder og har integreret skyggevejledning som et af sine primære værktøjer. Særlige kendetegn ved hans uddannelse, kurser, workshops og coaching er hans anerkendende, men også direkte tilgang til forandring, såvel som hans handlingsorienterede optik.

På MTF-uddannelsen vil du udover Morten møde Pernille Slot.

Pernille Slot er ekspert i nonverbal kommunikation med en fantastisk tilgang til mødet mellem mennesker. Hun har en bred faglig baggrund og er bl.a. uddannet i at læse følelser i ansigtet v. Erika Rosenberg og Dr. Poul Ekman. Ydermere er hun uddannet NLP trainer ved Dr. Richard Bandler (opfinderen af NLP) og arbejder med Patten of Physical Transformation v. Ron og Edie Perry. Hun arbejder derudover med Appreciative Inquiry i kombination med det øvrige.

 
  Tilmeld nyhedsbrev
NYHEDSBREV

Få spændende nyheder direkte i din indbakke

Jeg godkender betingelser
  Tilmeld
* Afmeld nemt igen
×