"Alt kan lade sig gøre, selv det umulige - det tager bare lidt længere tid."

Projekt Veteran

PTSD er ikke noget, man skal lære at leve med – man skal lære at leve uden

Resultater efter 2-3 samtaler

Med vores metode oplever vi, at du som PTSD-påvirket efter bare 2-3 samtaler får ro på tankerne og opnår en stor indsigt i dig selv.

Det hjælper dig til at forstå din nuværende situation og dine reaktioner, og til at acceptere dig selv. Metoden hjælper dig også til at udvikle værktøjerne til en langsigtet forandring.

“Det har givet mig livet tilbage  – nu kan jeg eksempelvis igen gå på café sammen med min familie. Helt i ro og uden at være i alarmberedskab”

 

Forløb for veteraner og politifolk med PTSD – og deres pårørende

Q10-Solution har netop indgået samarbejde med RBV om at hjælpe flere PTSD-påvirkede samt deres pårørende.

Q10-Solution har tidligere haft stor succes med at hjælpe militærpersonel såvel som civile med traumer tilbage til et liv, som ikke er styret af PTSD.
PTSD påvirker ikke kun på én måde, hvorfor vi må tænke bredt og helhedsorienteret i indsatsen – det gør vi bedst, når vi er flere. Derfor er det en stor glæde, at vi sammen med RBV nu kan hjælpe endnu flere med PTSD.

Er du ansat veteran eller tidligere tjenestegørende veteran ved Forsvaret eller politimand m/k, har du mulighed for at komme i særligt tilrettelagt forløb ved RBV.

Det er vores overbevisning, at det i mange tilfælde vil være muligt at afhjælpe PTSD

Nedbryder vi PTSD-forkortelsen, så betyder det forsinket stress på baggrund af traume. Man kan godt komme videre efter et traume, og man kan godt komme videre efter stress – man skal bare vide hvordan.

Skulle du være interesseret i at deltage, modtage vores informationsmateriale eller få os ud til en præsentation af forløbet ved din enhed, forening eller andet, er du velkommen til at kontakte os på:

kontakt@q10-solution.dk eller via RBV sjoh64@gmail.com

Læs om RBV

Forløbet er for dig, der kan genkende ét eller flere af følgende punkter:

  • Du føler dig træt og føler, at du kæmper for at få det til at virke, men det lykkes ikke helt.
  • Du oplever, at tankerne ikke vil lade dig være, og det er svært at sove og koncentrere sig.
  • Du bliver ofte hurtigt vred eller meget trist.
  • Det kræver meget af dig at være sammen med andre, fx til familiefester eller større arrangementer.
  • Du er særligt følsom over for lyde og larm.
  • Og vigtigst af alt – Du ønsker en forandring!

Forløbene kan foregå på flere måder og er tilpasset den enkelte

Se mere på RBV hjemmeside – www.RBV.nu

Enkeltpersoner kan løbende optages på forløb

Foretrækker du at komme i en gruppe, forsøger vi inden for en overkommelig periode at samle flere veteraner. Går der for længe, inden vi har samlet en gruppe, kan du med fordel komme som enkeltperson, indtil gruppen er på plads. Det er vigtigt, at du starter nu, hvis du sidder og føler dig klar.

Pårørende til en med PTSD

Forløb for pårørende

Som pårørende til en veteran eller politimand m/k kan det ofte være vanskeligt at sætte sig ind i den forandring, der pludselig følger med, når ens ægtefælle, kæreste, far/mor eller søn/datter vender hjem fra en eller flere udsendelser.  Det samme gælder for pårørende til en politimand m/k, som forandrer sig over tid, i forbindelse med sit arbejde.

Det er vores erfaring, at det er vigtigt at styrke de pårørende for at styrke den PTSD-påvirkede. Jo bedre de pårørende forstår den PTSD-påvirkedes verden, jo bedre trives begge parter.

Vores forløb for veteraner og politimænd m/k omfatter pårørendeaftener, hvor du som pårørende får værktøjer til at forstå den psykiske tilstand, du er i, såvel som den verden, dit familiemedlem med PTSD er i.

Læs mere på www.RVB.nu

  Tilmeld nyhedsbrev
NYHEDSBREV

Få spændende nyheder direkte i din indbakke

Jeg godkender betingelser
  Tilmeld
* Afmeld nemt igen
×