"Alle døre er åbne når først du forstår dig selv" - Morten Schebye
"Alle døre er åbne når først du forstår dig selv" - Morten Schebye

Forløb til borgere

“Når vi kan hjælpe andre til at hjælpe sig selv, så når vi vores mål. Det er vores passion at se mennesker udvikle sig og blive herre i eget liv.”

Derfor tilbyder vi  diverse forløb til borgere, som har brug for hjælp til at komme videre i forhold til § 52.3.3, § 52.3.6  samt til beskæftigelse indsatsen og borgere med andre udfordringer end ledighed.

Fokus på den enkeltes behov

På vores kursusforløb hjælper vi sygedagpengemodtagere, aktivitets-, job- og uddannelsesparate borgere, borgere i ressourceforløb samt veteraner med PTSD og andre psykiske eftervirkninger.

Vi er opmærksomme på den enkelte borgers behov, og skræddersyr altid vores kurser efter de borgere, der deltager. Også selv om det foregår i en grupperamme.

Selvforsørgende borgere

På vores forløb kommer borgeren igennem hele pakken – fra personlig udvikling og fastlæggelse af mål, til en konkretisering af næste skridt i en personlig plan og iværksættelse. På den sidste del af vores kursus får borgeren de nødvendige værktøjer vedrørende cv-skrivning og ansøgning samt sparring i forhold til at søge ind på uddannelse eller finde job. 

Leder borgeren efter job, vil vi bruge vores erhvervsnetværk til at hjælpe borgeren med at finde et godt jobmatch.

“Jeg er for nyligt diagnosticeret med borderline, og trods dette føler jeg stadig, der er en plads til mig ude på arbejdsmarkedet. Jeg ved, at det skyldes, at kurset hos Morten har givet mig en indre styrke til at håndtere livets udfordringer med en vished om, at jeg kan, fordi jeg vil!”

Sara Stub Jørgensen, tidligere kursist

Som sagsbehandler kan du henvise borgere til Q10-Solutions kurser.

Har vi et samarbejde med din kommune, vil du og dine kolleger have modtaget vores tilbudsbeskrivelse samt retningslinjer for indskrivning og henvisning af borgere på vores kursusforløb eller til øvrige tilbud.

Det betyder meget for os, at vores kvalitet forbliver høj, da det er garantien for, at vores kunder får det, de betaler for.
Derfor er du er altid meget velkommen til at kontakte Q10-Solution og beskrive dine behov og ønsker, så kan vi i fællesskab sammensætte det perfekte forløb for den enkelte borger.

“Sammen finder vi den rigtige vej – og skaber en fremtid, der virker.”

86%
Slipper   overførselsindkomst
Vi er faktisk meget stolte af vores tidligere resultater

For os er målet, at borgeren efter endt forløb ved Q10-Solution har udviklet sig til at blive et glad og selvforsørgende menneske, der har taget styring i eget liv og evner at holde fast ved forandringen i livsstrategi – også ved modstand.
Og det lykkes næsten hver gang.

Læs mere her

  Kan vi friste med et nyhedsbrev?
NYHEDSBREV

Vær bland de første som får adgang til særlige events og tilbud

Jeg godkender betingelser
  Tilmeld
* Afmeld nemt igen
×